Parket en laminaat voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt

Parket

Parkon parketservice levert, legt en werkt parket af sinds 1969 voor zowel particulieren als in de zakelijke markt. Om u het beste parket te leveren maken wij gebruik van verschillende gerenommeerde leveranciers. Deze leveranciers zijn door Parkon uitgekozen door hun betrouwbaarheid en parket van hoogwaardige kwaliteit.

Bel nu: 036 535 0002Offerte aanvragen

De parket merken bij Parkon Parketservice

Hieronder vindt u een lijst van groothandels van parket en laminaat waarmee Parkon in zee is gegaan. Klik op de desbetreffende leverancier om de collectie te bekijken.

Flamingo Parket

Flamingo Parket is een parketgroothandel en fabrikant van houten en parket vloeren. Gevestigd in Barneveld waar 90% van het parket wordt geproduceerd vanaf het droogproces tot de eindafwerking. Flamingo Parket is van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in vele warme en fraaie kleuren. Bekijk hier de collecties van Flamingo Parket >>

Amerikaanse Collectie

Franse Collectie

Global Collectie

Planed Oak Collectie

Beter Hout

Beter hout levert sinds het nieuwe millenium parket van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels kent Beter Hout een indrukwekkende productie van meer dan 300.000m² multiplanken (tweelaags parket) per jaar. Vele vloeren in Nederland en België genieten dan ook de afwerking, levensduur en toplaag waar de planken van Beter Hout bekend om staan. Het assortiment van deze fabrikant kent een gevarieerd en ruim aantal collecties.

Exclusief Collectie

Klassiek Collectie

Style Collectie

Budget Collectie

MOSO International

MOSO is een internationale groothandel welke milieuvriendelijke producten vervaardigd uit Bamboe. Moso is de Chinese naam voor een bamboe soort welke vervaardigd is in alle MOSO producten. Bekijk hier de collecties van MOSO International >>

Flexbamboo

Purebamboo

Topbamboo

Unibamboo

Contact

Parkon is gevestigd aan de rand van Almere Muziekwijk, in de Josephine Bakerstraat 18. Dat is naast de Hogering ter hoogte van Manege Pampushout. Bent u in de buurt, kom dan eens langs om ons ruime assortiment aan kunststof en houten vloeren te bekijken. U kunt op dinsdag &vrijdag van 09.30 tot 14.30 uur altijd bij ons langskomen in onze showroom.

Komt een andere dag beter uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak via onderstaand formulier.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op onze Privacy verklaring.

Meer van Parkon

Naast de beste merken parket kunt u bij ons ook terecht voor het volgende: