Vanaf 1 April zijn wij ook Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van: 11.00/16.00

Parket van hoogwaardige kwaliteit

Parkon parketservice levert, legt en werkt parket af sinds 1969 voor zowel particulieren als in de zakelijke markt. Om u het beste parket te leveren maken wij gebruik van verschillende gerenommeerde leveranciers. Deze leveranciers zijn door Parkon uitgekozen door hun betrouwbaarheid en parket van hoogwaardige kwaliteit.

De parket merken bij Parkon Parketservice

Hieronder vindt u een lijst van groothandels van parket en laminaat waarmee Parkon in zee is gegaan. Klik op de desbetreffende leverancier om de collectie te bekijken.

Flamingo Parket

Flamingo Parket is een parketgroothandel en fabrikant van houten en parket vloeren. Gevestigd in Barneveld waar 90% van het parket wordt geproduceerd vanaf het droogproces tot de eindafwerking. Flamingo Parket is van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in vele warme en fraaie kleuren. Bekijk hier de collecties van Flamingo Parket >>

Wicanders

Wicanders levert sinds het nieuwe millenium parket van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels kent Wicanders een indrukwekkende productie van meer dan 300.000m² multiplanken (tweelaags parket) per jaar. Vele vloeren in Nederland en België genieten dan ook de afwerking, levensduur en toplaag waar de planken van Wicanders bekend om staan. Het assortiment van deze fabrikant kent een gevarieerd en ruim aantal collecties.

MOSO International

MOSO is een internationale groothandel welke milieuvriendelijke producten vervaardigd uit Bamboe. Moso is de Chinese naam voor een bamboe soort welke vervaardigd is in alle MOSO producten. Bekijk hier de collecties van MOSO International >>

Contact

Parkon is gevestigd aan de rand van Almere Muziekwijk, in de Josephine Bakerstraat 18. Dat is naast de Hogering ter hoogte van Manege Pampushout. Bent u in de buurt, kom dan eens langs om ons ruime assortiment aan kunststof en houten vloeren te bekijken. U kunt op dinsdag &donderdag van 09.30 tot 14.30 uur altijd bij ons langskomen in onze showroom.

Naast de beste merken parket kunt u bij ons ook terecht voor het volgende:

Vloeren en diensten

Laminaat
Parket
PVC vloeren
Vloer schuren
Traprenovatie

Kom bij ons langs

Josephine Bakerstraat 18
1311 GA Almere

T :036 – 535 0002

Direct contact

=

Direct advies

Bel 036 – 535 0002
Voor onze klantenservice

Call Now Button