Vanaf 1 April zijn wij ook Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand geopend van: 11.00/16.00

PVC vloeren Almere

Parkon levert PVC vloeren in Almere en omstreken vanaf € 21,95 / m² (incl. btw)

PVC vloeren zijn tegenwoordig razend populair bij particulieren. PVC biedt een geweldig alternatief voor hout en laminaat omdat het de voordelen van beide weet te combineren. De voordelen op een rij:

  • PVC is voordelig, ook in het leggen;
  • PVC is duurzaam;
  • PVC biedt uitstekende geluiddemping dankzij de kunststof laag;
  • PVC is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch;
  • PVC is comfortabel.

Bij Parkon zijn de PVC vloeren zeer aantrekkelijk geprijsd vanaf € 21,95 per m² (incl BTW) en wij bieden een ruim assortiment van de kwaliteitsmerken Vivafloors en Wicanders. De PVC is leverbaar in stroken en visgraat en u kunt zowel voor klik als lijm PVC vloeren bij ons terecht. U kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende kleuren.

Kom eens langs bij onze showroom in Almere om de mogelijkheden van een PVC vloer te bekijken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek legt onze adviseur de opties graag aan u voor. Maak gemakkelijk en snel een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of de telefoon.

Onze showroom in Almere

Vanuit Almere werken wij door heel Nederland en daarbuiten aan het leggen en onderhouden van vloeren. Onze showroom is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die langs wilt komen om de PVC vloeren (of andere typen vloeren) eens goed te bekijken. Schroomt u dus niet vooral niet om eens langs te komen, u bent van harte welkom. Wij raden u aan om hiervoor contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Dat kan per telefoon op 036-5350002, per mail op info@parkon.nl of via het contactformulier.

U kunt alvast een digitaal kijkje nemen in onze showroom. Hiervoor gaat u naar de pagina “Binnenkijken“.

Meer van Parkon

Naast de pvc vloeren kunt u bij ons ook terecht voor het volgende:

 

Kom bij ons langs

Josephine Bakerstraat 18
1311 GA Almere

T :036 – 535 0002

Direct contact

=

Direct advies

Bel 036 – 535 0002
Voor onze klantenservice

Call Now Button