Parket en laminaat voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt

Traprenovatie Almere

“We hebben een hele nieuwe gang door alleen de trap te laten renoveren!”

Is uw trap versleten of beschadigd en toe aan een nieuwe look en uitstraling? Laat uw trap renoveren voor een volledig nieuwe look en feel. Parkon Almere is met zijn jarenlange ervaring dé specialist in traprenovatie.

 • Volledige traprenovatie binnen 1 dag
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • Oud materiaal nemen we kosteloos mee
 • Bespaar 40% door traprenovatie met PVC
 • We produceren onze trappen zelf, gegarandeerde kwaliteit!

Bel nu: 036 535 0002Offerte aanvragen

Wij staan u graag te woord over het renoveren of repareren van uw trap. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar of maak gebruik van het contactformulier.

Binnen 1 dag uw trap volledig gerenoveerd

Nadat u een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, komt een van onze specialisten graag bij u langs om de wensen te bespreken. Samen kijken wij naar de mogelijkheden voor de traprenovatie of reparatie en eventueel naar een gehele renovatie van de hal. Onze trapspecialist adviseert u graag over de mogelijkheden om zo de gewenste uitstraling te creëren.

Op onze productielocatie in Almere fabriceren we zelf de nieuwe trappen. Op deze manier kunnen we uitstekende kwaliteit garanderen. Door onze jarenlange ervaring plaatsen wij de op maat gemaakte trap binnen 1 dag en zorgen wij voor een volledige afwerking, zodat uw trap de uitstraling krijgt die u wenst.

Traprenovatie met PVC: Duurzaam en slijtvast

“Met pvc bespaart u tot wel 40% op uw traprenovatie”

Voor de renovatie van uw trap maken wij gebruik van het materiaal PVC. PVC is namelijk een stuk voordeliger in vergelijking met ander materiaal zoals laminaat of kunststof. U bespaart met PVC wel 40% op de kosten van uw traprenovatie. Door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal ziet uw trap er weer als nieuw uit.

De voordelen van renoveren met PVC

 • Duurzaam en slijtvast
 • Eenvoudig en snel te monteren
 • Geluiddempend
 • Weinig onderhoud
 • Stroef, dus veiliger
 • Populair
 • Goedkoper dan laminaat of hout
Parkon heeft een unieke methode ontwikkeld voor traprenovaties waardoor de renovatie sneller is afgerond.

Parkon Parketservice Almere

Parkon Parketservice in Almere is naast de ervaren parket en laminaat leverancier, ook de specialist in het renoveren en repareren van trappen. Wij zijn zowel actief op de zakelijke als op de particuliere markt.

Parkon Parketservice Almere vindt het belangrijk dat u de trap krijgt die geheel aan uw wensen voldoet en wij geven dan ook graag advies op maat. Een nieuwe uitstraling door middel van een nieuwe trap en eventueel ook een vernieuwde hal, kan er voor zorgen dat u opnieuw verliefd wordt op uw huis.

Contact

Wij staan u graag te woord over het renoveren of repareren van uw trap. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 036 535 0002 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op onze Privacy verklaring.

Meer van Parkon

Naast onze traprenovatie service kunt u bij ons ook terecht voor het volgende: